Kako od običnog televizora napraviti Smart TV?

Pitate se koji uredjaj da kupite i gledate omiljenu televiziju gde god da se nalazite?

Mnogo se uredjaja reklamira kao savršeno rešenje koje će ispuniti sve Vaše zahteve. Naš izbor se svakako svodi na jedinstveno rešenje koje je do savršenstva doveo gigant kakav je Amazon.

Aplikacija Adria Telekom-a je optimizovana i publishovana na Amazon store, gde se pored nje nalaze na hiljade drugih, a sigruno nešto i za Vas!

Ukoliko se odlučite za ugovornu obavezu, ovaj uredjaj možete dobiti besplatno, uz ostale benfite koje time ostvarujete.Za detaljan pregled uredjaja, posetite sledeći link

Koje su najpopularnije igre za TV?

Svet igrica se širi iz minuta u minut, a mi ćemo odvojiti malo vremena da Vam predstavimo neke od najpopularnijih igrica kompatibilnih za igru putem TV-a.

Kako biste igrali ove igrice, potrebno je da imate ili Amazon Fire TV Stick, koji možete dobiti od nas ili Adria set-top-box poslednje generacije sa operativnim sistemom Android TV 10! Opredelite se za jedan od uredjaja i dobićete ga na poklon uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Ukoliko već imate neki od pomenutih uredjaja, u nastavku pogledajte neke od najpopularnijih igrica, a svoj izbor će naći kako mališani, tako i svi oni koji se tako osećaju.

Naš izbor:

  1. PBA Bowling Challenge
    Kuglanje nikada nije bilo zabavnije. Igrajte sami, protiv kompjutera ili protiv prijatelja u najpopularnijoj online kuglani na svetu. 
  2.  Orbia
    Orbia izaziva vas i vaše prijatelje da očistite što više nivoa u živahnom i neobičnom svetu. Savladavajte pokretne prepreke sa stilom.
  3. Asphalt
    Ima sve da zadovolji vaše trkačke potrebe: 290 vozila, trke pune akcije, 75 staza, oflajn i onlajn igranje, mod za pojedinačne i više igrača…

DOBRODOŠLI
Želimo Vam dobrodošlicu u budućnost telekomunikacija! Neograničene mogućnosti uz Adria Telekom!
PODACI O KOMAPNIJI

WNET Media GmbH
Gablenzgasse 5-13 EG 8A,
1150 Vienna, Austria
VAT: ATU62546622
Registration Nr: FN 276292 m (Vienna)

CEO: Daniel Rokvić

office@adriatelekom.com

PREČICE

Nakon uspešno poslatog zahteva, dobićete novu lozinku putem SMS poruke, kao i putem email-a u roku od 24 časa.

*Samo za postojeće korisnike Adria Telekom

Zahtev za izmenu lozinke

Upišite podatke koji su povezani sa Vašim Adria Telekom nalogom.